avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vicii de procedura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vicii de procedura

Ce relevanta ar putea avea viciile de procedura in cazul unui contract de intretinere, dupa decesul beneficiarului de intretinere.? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:50, 26 Septembrie 2012
Viciile de procedura afecteaza doar solutionarea unui litigiu si nu un act juridic .. puteti sa detaliati problema dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de instrainare a bunului cu conditia intretinerii pe viata maicik maicik am incheiat un contract de instrainare a bunului cu conditia intretinerii pe viata cu o batrina care spune ca nu are rude,a fost autentificat notarial,pot sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca suntem doua surori și s-a făcut succesiunea ... Ionel Achimi Ionel Achimi Buna ziua! Daca suntem doua surori și s-a făcut succesiunea după mama care a decedat, iar acum tata a ramas în viața, având și un atac cerebral, cu ... (vezi toată discuția)
Poate fi reînnoit un contract pentru întreținerea unei persoane cu probleme psihice? ContSters443999 ContSters443999 Buna ziua, tatal meu a semnat un contract pentru intretinerea unei vecine, in schimbul bunurilor acesteia. Prima problema este ca acum sase luni, tatal meu a ... (vezi toată discuția)