avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ridicare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ridicare auto

ce am patit ,si ce asi putea sa mai fac .pe data de 20-09-2012 mi-am parcat masina pe str.islazului din sibiu ,in dreptul imobilului 2e.la ora 7-30 dimineata.peste zi sau montat indicatoare cu parcarea interzisa si la ora 17-45 de minute mi-au ridicat masina ,in tot acest timp eu find la servici si nu am avut de unde sa stiu de montarea acestor indicatoare ,le-am spus si politistilor acelasi lucru si degeaba.nui ok.se montezi indicatoare si la citeva ore ,sa ridici masini si sa dai amenzi
Cel mai recent răspuns: r-c-cipi , utilizator 21:21, 27 Noiembrie 2012
contestati procesul verbal
in contestatiei invocati faptul ca ati fost intr-o eroare de fapt intrucat la data parcarii nu erau indicatoare .

ati semnat p.v.?
Daca apreciati masura drept netemeinica aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala in termen de 15 zile de la comunicarea PV la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
nu si nici acuma la data de 27 noiembri nu mia venit prin posta.ce pot sa fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia comunitara zolingher zolingher amenda parcare parc H. alee scundara 3000lei mai explicit :paralel cu Kiselef aproape de pav.H se face in dr. o bretea ,la 5m dupa ce intri in ... (vezi toată discuția)
Parcare privata - depasirea capacitatii de parcare Sofocle9 Sofocle9 Buna ziua, am avut recent o problema intr-o parcare privata. Trecand direct la subiect, am parcat frumos pe un loc delimitat si cand m-am intors, masina mea ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost ridicata masina banuta marian banuta marian buna dimineata, vin si eu cu o nelamurire,ieri mi-a fost ridicata masina din sectorul 1 si as vrea sa depun o contestatie impotriva P.V-ului intocmit(chiar ... (vezi toată discuția)