Am un credit de nevoi personale. Dupa ce am ramas fara servici, nu m-am mai putut descurca cu ratele si dupa trei esalonari,am platit doar cat am putut,ca sa fac dovada ca , totusi ma straduiesc cat de cat.
Am aflat ca am fost vizitat in lipsa mea de catre doi pustani ,probabil de la vreo firma de recuperare,care au lasat o hartie, de fapt o somatie de executare silita pentru ca am ramas in urma cu ratele si au trecut la intimidari cu parintii mei, amenintari si arogante.
Cum este posibil acest lucru, din moment ce eu vorbesc cu persoane care ma contacteaza saptamanal de la sediul bancii din Bucuresti, si care spun cu totul altceva:......platiti macar atat si nici o problema, iar acesti doi indivizi s-au comportat ca si cum ar fi proprietarii bancii?
Mai este cineva care a avut astfel de probleme cu aceasta banca?
De obicei aceasta e o schema tipica, dvstra vorbiti cu managerul de credite si el va spune ca este totul ok si roz, iar pe de alta parte el se face ca afara ploua cind dstra va revoltati fata de actiunile lipsite fara de precedent din partea ... la fel, .. a bancii.
Unicul lucru pe care el poate sa vi-l spuna este ca "poate cei de sus au hotarit, cum aflu ceva va dau un sunet, pa, pa " si zimbete pin la urechi. )
iar referitor la cei doi pushtani nu va faceti griji, chemati politia sii tot.
daca dvs aveti intarzieri de peste 90 de zile, banca trebuie sa provizioneze creditul. sunt reglementari ce nu pot fi evitate. O banca nu va poate astepta pana veti reusi sa va achitati creditul. Faptul ca v-au trimis o somatie de plata, nu poate fi de natura a va prejudicia atata vreme cat dvs sunteti cea care nu va respectati obligatiile de plata.
O astfel de probleme nu poate fi rezolvata aici pe forum, ci direct cu banca.
Politia nu poate decat sa va sanctioneze pentru ca ati apelat la ei fara un motiv intemeiat, in cazul in care i-ati chema intr-o astfel de situatie.