avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Avantaje S.C. straina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Avantaje S.C. straina

Buna seara ! De curand am fost contactat de o societate italiana care doreste sa isi desfasoare activitatea pe teritoriul Romaniei. Aveti idee daca pentru o societate straina guvernul ofera ajutoare sau societatile straine sunt scutite de anumite taxe ? Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 17:15, 3 Octombrie 2012
Pentru situatia expusa de dvs., din cate cunosc, nu exista niciun beneficiu din partea statului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa romania -> firma italiana -> activitate desfasurata in germania VicentiuA VicentiuA Buna ziua Consider foarte util acest forum, plin de informatii, totusi fiind intr-o situatie particulara si negasind informatiile precise, am decis sa va ... (vezi toată discuția)
Cat timp se poate detasa un sofer? Ioana177 Ioana177 Buna seara, va rog sa ma ajutati cu informatii legate de urmatoarele probleme: pentru un sofer angajat in cadrul unei societati de curierat rapid ce isi ... (vezi toată discuția)
Societate civila straina Silvia  Aldea Silvia Aldea As dori sa stiu daca o societate comerciala straina poate desfasura diverse activitati pe teritoriul statului roman. fara sa aiba deschisa vreo reprezentanta, ... (vezi toată discuția)