avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... nereturnarea creditului catre Banca
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

nereturnarea creditului catre Banca

Ce se intampla daca nu poti returna creditul obtinut prin imprumut de la banca?:((
Cel mai recent răspuns: Alex Dedu , Mediator 00:07, 27 Septembrie 2012
In primul rand banca o sa va penalizeze pentru fiecare zi de intarzaiere a plati creditului .

In al doilea rand o sa va someze sa platiti creditul plus penalizarile la el in termen stabilit de lege iar daca dumneavoastra nu veti plati in acel termen datoria catre banca ,o sa fiti data in judecata si mai apoi executata silit pentru recuperarea creantei .
Ultima modificare: Joi, 27 Septembrie 2012
Alex Dedu, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire casa seby14 seby14 Buna ziua, Am facut un imprumut de 3500 euro la o banca acum 7 ani, am platit timp de trei ani ratele, dupa care nu am mai putut plati. Datoria mea a fost ... (vezi toată discuția)
Penalizari foarte mari pt neplata la data scadenta ElenaToma ElenaToma Cu respect,Elena Toma este numele meu. Cateva intrebari vis a vis de un imprumut bancar. In anul 2009 tatal meu a facut un imprumut la o banca x. Rata a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita- intelegere nerespectata de firma de recuperari lili_khanem lili_khanem in anul 2007 am contractat doua credite la [banca],timp de doi ani am platit ratele fara intarzieri majore, dar la jumatatea anului 2009, din cauza situatiei ... (vezi toată discuția)