avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Demolare cladire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Demolare cladire

Buna ziua.
Am o anexa de 10mp, constructie foarte veche si subreda, care s-a surpat si a cazut de la sine, ea fiind deja un pericol iminent pentru locatari. Care este obligatia mea legala fata de primarie?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cleo23 , utilizator 05:57, 28 Septembrie 2012
Faceti fotografii din care sa se poata vedea starea constructiei,solicitati certificat de urbanism pentru desfiintare ,pregatiti copie dupa actul de proprietate al constructiei in baza caruia sunteti indreptatit sa solicitati desfiintarea iar cei de la primarie va vor spune ce aveti de facut in continuare.Daca e pericolul asa mare pentru vecini,solicitati eliberarea la urgenta a certificatului de urbanism si a autorizatiei de desfiintare.
Aceasta ar fi fost calea legala, insa cladirea este deja prabusita, singurul lucru ramas in urma ei este molozul rezultat. In momentul acesta ce mai pot face legal?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare constructie Ramona1982 Ramona1982 am definitivat cadastrul pentru un teren si vrfem sa ne apucam de contructia unei case.vreau sa stiu care sunt urmatorii pasi, ce acte imi mai trebuie pentru a ... (vezi toată discuția)
Dobandire teren puslic puslic sunt proprietarul unei constructii aflate pe un teren al primariei. am tot incercat sa dobandesc terenul de sub cladire, dar fara succes. mereu acelasi ... (vezi toată discuția)