avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce mentiune apare in cazier dupa condamnare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce mentiune apare in cazier dupa condamnare?

Am un prieten care are o condamnare cu suspendare pentru conducere sub influenta alcoolului pe drumurile publice de patru luni , si doi ani perioada de incercare. Sentinta a fost data in data de 16.02.2012. Ar vrea sa stie daca solicita eliberarea unui cazier judiciar ce anume va fi scris: condamnare cu suspendare pentru conducere sub influenta alcoolului sau infractiuni pe drumurile publice.
Trebuie sa specificati despre ce solutie este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazierul what what in anul 2002 am fost condamnat 2 luni cu suspendare pentru conducere pe drumurile publice sub influenta alcoolului spunetimi va rog reabilitarea se face ... (vezi toată discuția)
Suspendarea cond. a executarii pedepsei- reabilitare de drept pintenarug pintenarug Buna ziua Am urmatoarea sentinta definitiva, data in 18.12.2012: Solutie: Condamnă pe inculpatul P G, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe ... (vezi toată discuția)
Recurs - explicatie sentinta geo-vem geo-vem Dispus rejudecarea Solutia pe scurt: Respinge ca nefondate cererile formulate de recurentul parte vătămată şi civilă M.N. şi recurentul inculpat D.S ... (vezi toată discuția)