avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare

Buna ziua !
am 2 matuse care au mostenit o casa cu teren in urma decesului parintilor,una din ele are 2 copii una nu are ,au dezbatut succesiunea ,au facut iesirea din indiviziune ,dar nu sau mutat in casa propriu zis ci stau undeva cu chirie ,in casa locuieste 1 copil a uneia din matusi ,acum la dat in judecata cerind ordonanta presedentiala de evacuare ,dar dupa 3 termene tribunalul a respins cererea de eliberare ordonanta de evacuare . intrebarea mea este pot sa faca recurs ? sau ce modalitate mai au sa intre in locuinta lor acel fiu la una si nepot la cealalta nu vor sa iasa din casa.
Cel mai recent răspuns: cipriang4s , utilizator 09:10, 4 Octombrie 2012
din pacate au trecut cele 5 zile si nu au facut recurs ce cai de atac mai are sau sa deschida alt proces?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanþã preºedinþialã - minori si familie ContSters278923 ContSters278923 daca un minor abandonat de mama sa a fost incredintat tatalui prin ordonanta presedintiala in decembrie 2012 cu recurs in 5 zile de la comunicare, iar mama ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala drept vizita cu citare si fara citare.exista sau nu autoritate de lucru judecat? avocat_penalist avocat_penalist Buna seara doamnelor avocat si domnilor avocati, Am un caz in care s-a judecat o ordonanta presedintiala fara citare si intrucat s-a respins s-a deschis ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala Artigas Artigas Va salut, Ma confrunt cu o problema majora. Am vandut apartamentul in care locuiesc si din motive de sanatate(justificate cu acte)nu am reusit sa-l predau ... (vezi toată discuția)