avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prelungire concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prelungire concediu crestere copil

Buna ziua,
maine fetita mea implineste 2 ani.A fost cam bolnava in aceasta perioada si am avut cateva internari in spital. Din pacate de marti suntem iar internate si nu stim cat vom sta in spital.Incepand cu data de 29 ar trebui sa ma prezint la lucru ( fiind sambata incep cu data de 1 Oct. Dat fiind faptul ca nu se afla intr-o situatie buna as vrea sa mai prelungesc un an sederea acasa in concediu crestere copil.Intrebarea mea este daca pot sa imi i-au un concediu medical (care sa inceapa cu 1 oct) care sa imi acopere zilele cat umblu sa imi fac actele pentru prelungire, pentru a nu fi nemotivata la serviciu si a-mi pierde locul de munca.Se i-a in considerare concediul de boala..avand in vedere ca nu am facut actele pentru inceperea lucrului?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: NicoletaAbalasei , utilizator 17:33, 27 Septembrie 2012
1. - Nu stiu cum credeti ca se poate prelungi CCC.
- Se poate prelungi pana la varsta de 3 ani dar numai in cazul in care copilul are un grad de handicap dovedit cu certificatul de handicap.

2. - Pana reusiti asta tot trebuie sa faceti cerere de reluare a activitatii si sa prezentati certificat medical, asa cum v-am spus in mesaul dvs. precedent.
- Dupa ce faceti rost de certificatul de handicap faceti iar o cerere de intrare in CCC pana la 3 ani, asa cum ati procedat si cand ati intrat in nCCC pana la 2 ani.
Va multumesc.Avem certificat de handicap dat de medicul specialist.
va multumesc din suflet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire indemnizatie crestere copil ggami ggami Buna ziua! Am un copil care in 4 aug 2013 implineste 2 ani. vreau sa imi prelungesc CCC inca un an. Am intocmit deja actele, dar comisia va fi doar pe 8 aug, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie morenacsakanyi morenacsakanyi copilul meu are doar 10 luni dar este bolnav de tahicardie paroxistica supraventriculara, eu am concediu de crestere si ingrijire copil pana la 2 ani dar as ... (vezi toată discuția)
Salariata care nu a revenit din ccc book2 book2 Va rog sa-mi sugerati ce trebuie facut ca si angajator cand un salariat al sau nu revine la serviciu dupa cei 2 ani de concediu pentru cresterea copilului si ... (vezi toată discuția)