Buna ziua! Am un copil care in 4 aug 2013 implineste 2 ani. vreau sa imi prelungesc CCC inca un an. Am intocmit deja actele, dar comisia va fi doar pe 8 aug, asta insemnand ca raman in aer cu trei zile: 5-7 aug. Pot sa imi iau de la serviciu concidiu fara salar pt acele trei zile fara a modifica ceva? sau e necesar de trei zile de concediu medical? multumesc mult!
1. Daca copilul implineste 2 ani pe 4 august si nu sunteti in posesia certificatului de handicap atunci faceti o cerere catre angajator prin care solicitati incetarea suspendarii contractului individual de munca(CIM) si reluarea activitatii cu data de 5 august in baza aceluiasi CIM.
2. Cu data de 5 august puteti prezenta un certificat medical sau o cerere de concediu fara plata (CFP).
3. Cand veti intra in posesia certificatului de handicap faceti iar o cerere de suspendare a CIM pentru a intra in CCC pana la 3 ani (sau cat este prevazut in certificatul de handicap).
Multumesc de raspuns. As dori sa mai intreb ceva... Se va modifica indemniziatia din cauza celor trei zile de concediu fara plata? Eu pt concediu fara plata as opta.