avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantie si declaratie conformitate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantie si declaratie conformitate

va rog sa imi spuneti daca trebuie acordata garantie si intocmita declaratie de conformitate la toate produsele, atat de folosinta indelungata cat si curenta. multumesc
Cel mai recent răspuns: Crinisor , utilizator 13:24, 25 Octombrie 2012
Buna seara,
Concret la ce produse va referiti?
Multumesc,
decoratiuni interioare, piese de mobilier, lumanari, tablouri, tacamuri, farfurii, textile (perdele, fete de masa). multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de conformitate produse raluca.raluca20 raluca.raluca20 Buna ziua, Ati putea sa imi spuneti cum se poate obtine un certificat de conformitate pentru produse ca pahare, farfurii, tacamuri etc. de unica folosinta ( ... (vezi toată discuția)
Ce coduri trebuie sa activez pentru confectionare de bijuterii si diferite decoratiuni? vferi vferi Buna ziua, Pentru confectionarea de bijuterii si decoratiuni din diferite materiale ce coduri CAEN trebuie activate? In momentul de fata am activate ... (vezi toată discuția)
Produ de unica folosinta ContSters61319 ContSters61319 Pentru un produs de unica folosinta a carui utilizare nu depaseste 4 zile se acorda certificat de garantie? Precizez ca am o declaratie de conformitate CE ... (vezi toată discuția)