avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recuperare pensie alimentara copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recuperare pensie alimentara copil

Buna seara,

Imi poate spune cineva, va rog, cum pot sa obtin pensia alimentara pentru fiica mea de la tatal ei care este cetatean cipriot si care traieste in Cipru? Am o hotarare judecatoreasca in acest sens din anul 2003, dar nu s-a materializat niciodata. Tinand cont de faptul ca ambele state fac parte din Comunitatea Europeana, ce demersuri ar trebui sa fac?

Va multumesc.
Formulati o plangere la politie pentru abandon familie, politia fa face cercetari .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, vă supun atenției următoarea speță și rog răspunsuri ... Rokvit Rokvit Bună ziua, vă supun atenției următoarea speță și rog răspunsuri competente cu argumentele aferente. Fiica mea cetățean român, cu domiciliul în ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara de la tata cetatean strain Bettie Bettie Am un copil cu un cetatean cipriot care refuza sa aduca un aport financiar la cresterea copilului. Tribunalul din Romania mi-a incredintat cresterea copilului ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecatoreasca pronuntata in romania valabila sau nu in statele membre ue? Bettie Bettie Este posibil ca o hotarare judecatoreasca pronuntata de un tribunal romanesc sa fie pusa in aplicare in Republica Cipru? Este vorba de recuperarea unei pensii ... (vezi toată discuția)