avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... politist pensionat pe caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

politist pensionat pe caz de boala

Sunt un politist care am fost pensionat pe caz de boala in anul 2012. Ce drepturi banesti am, salarii compensatorii, sume pentru vechimea in munca, pensia a fost calculata integral, mai trebuie adaugata vreo suma de bani la aceasta? in caz ca nu beneficiez, exista vreo sansa prin a da in judecata statul? multumesc!
stimate coleg,
mulțumesc foarte mult pt postare-din Legea nr. 284/2010 și alte comentarii.Mă bucur pt esența articolelor expuse discuției de către dvs.Cu privire la respectuoasa mea formulă de adresare ”stimate coleg”, m-am referit la colegialitatea postării pe acest forum și, nicidecum că am fi colegi de pe la master sau barou ori de prin sala . . .camera . . . (dar nimic nu ne împiedică), iar acum, că tot ne-am ”apropiat”, voi completa formula corespunzătoare cam așa : stimate coleg ce ați postat pe acest forum.O zi liniștită, vă doresc!
@constantinescudani. Numai in instanta !

Daca si tu si alexdumi98 ati iesit medical, dar sunt sigur ca pe decizia medicala nu scrie ca boala a aparut din cauza serviciului, eu zic ca merita sa aruncati un ochi si pe HG 1083/2008 si pe OMAI 24/2009...
Oricum, cu documente medicale, analize, etc - ca doar cand ne-am angajat eram valizi, tineri si buni de pus in ham - se poate castiga si asigurarea in instanta. Merita incercat oricum.

Dar pentru cei pensionati medical ion 2012 , aveti cunostinta de banii acestia? Multumesc!
Va salut! s-au dat banii pentru cei pensionati medical in anul 2011. Stiti ceva de pensionatii medical din 2012, cand se dau banii? Multumesc
Ca o parere personala, un fel de educated guess, cred ca anul viitor. Sau la fel de bine, niciodata. Ceea ce s-a intamplat acum, este un derapaj de la linia "oficiala", sau la fel de bine, o intamplare fericita. Sincer, cred ca erau ceva "oameni de valoare" care au iesit medical in 2011. O "scrisoare" la financiar sau personal si o intrebare nu strica niciodata: macar ca sa stiti cum stati.
Eu m-am convins de "bunavointa" ministerului si a decidentilor si tocmai de aceea am preferat sa las instanta sa decida. Ceea ce sfatuiesc viguros pe toti sa o faca daca se simt lezati in drepturile lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutoare sau salarii compensatorii la pensionare dnicusor dnicusor Buna ziua As dori sa stiu daca la iesirea la pensie ca militar/politist, mai beneficiez de prevederile art. 20 alin (1) si (2) din Anexa nr. VII la ... (vezi toată discuția)
Ajutoare sau salarii compensatorii la pensionare neculai29 neculai29 Buna seara As dori sa stiu daca la iesirea la pensie ca militar/politist, mai beneficiez de prevederile art. 20 alin (1) si (2) din Anexa nr. VII la ... (vezi toată discuția)
Se acorda ajutoarele lunare prevazute de legea nr. 284/2010 cadrelor militare, politistilor si functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare care au iesit la pensie? rahova rahova In noua lege a salarizarii la Anexa nr.IV/2 scrie: DREPTURI SPECIFICE ACTIVITÃŢII DESFêURATE ÎN INSTITUŢIILE PUBLICE DE APÃRARE NAŢIONALÃ, ORDINE ... (vezi toată discuția)