Va puteti casatori insa tot veti fi trimis in judecata dupa parerea mea.
Este insa.posibil sa primiti o pedeapsa cu suspendare in caz de casatorie.
Fara casatorie veti primi vreo 7 ani...pe putin...daca sunteti dovedit...
cum dracu' ? daca nu a existat violenta atunci ar trebui sa fie incadrare la act sexual cu un minor.avocat urgent,expertiza psihiatrica facuta la minora,certificat iml,etc
Nu va puteti casatorii cu minora deoarece Noul Cod civil prevede ca in art. 272 alin 2 ca varsta minima la care femeia se poate casatori este de 16 ani si numai cu un aviz medical, cu incuviintarea parintilor sau a tutorelui si cu autorizarea instantei de tutela. In aceste conditii va trebui sa asteptati ca minora sa implineasca 16 ani timp in care puteti obtine chiar o condamnare definitiva si nu veti putea putea beneficia de aceasta eventuala circumstanta atenuanta.
Fata a recunoscut ca nu a fost viol ci act sexual si parintii fetei vor sa ma casotoresc cu ea . Am cerut sa mi se schimbe incadrarea din viol in act sexual dar procurorul nu afost de acord si mi sa dat pedeapsa 5 ani
Corupere de minori
cry_ana
numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si ... (vezi toată discuția)