Buna ziua ...asa vrea sa fac si eu o cerere in care sa consemn explicarea sau solutionarea a unui denunt . Mai exact am facut un denunt si a fost inaintat catre Serviciul teritorial Craiova , eu fiind din alta localitatea ...eu asa vrea sa le fac o scrisoare in care sa imi dea detali privind denuntul facut de mine ...adica daca se face, cand se face ....etc ...dar sa imi dea raspunsul in scris ..pentru a avea la mana o dovada ca eu m-am interesat de acest denunt ...Vreau sa stiu cum sa formulez aceasta cerere de informare ....Va multumesc
Adresati cerere oficiala direct la sediul institutiei sau prin corespondenta cu confirmare prim procurorului parchetului careia ati comunicat denuntul dvs,sa va precizeze stadiul cercetarilor,
eventual solutia dispusa in cauza avand ca obiect.x..si ca parti.y..formulata de dvs la data z
eu stiu exact unde se afla cand a plecat la cine a ajuns ..si ce solutie are ....doar ca vreau sa formulez o cerere la care sa primesc raspunsul in scris ...si nu stiu cum sa o fac ...cu subsemnatul ......bla bla bla....doresc sa imi .....asta nu stiu eu ...daca se poate sa fiu ajutat ....