avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de chiriasi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de chiriasi

Buna ziua, sunt chirias intr-un bloc ANL din Arad si as dori sa stiu carui lege se supune organizarea si functionarea asociatiilor de chiriasi, (atentie nu este o asociatie de proprietari/locatari ci de chiriasi). Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:48, 29 Septembrie 2012
Dumneavoastra sunteti chiriasi, dar condominiu are un proprietar, va supuneti Legii 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari si H.G 1588/2007 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 230/2007.
Nu pot functiona pe baza legii 230/2007 deoarece nu sunt proprietari si deci nici nu sunt organizati ca asociatie de proprietari.

In schimb normele de impartire a cheltuielilor urmeaza aceleasi principii ca si in cazul asociatiilor de proprietari.

Interventie moderator
Voi inchide acest topic deoarece mai aveti unul deschis.
Sa stiti ca forumul interzice deschiderea mai multor discutii pe aceeasi tema de catre acelasi utilizator. Va rog sa continuati discutia in celalalt topic.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia locatarilor la bloc ContSters251156 ContSters251156 1. În cazul in care locatarul de la ultimul etaj si-a izolat apartamentul, (pe acoperiș) el poate solicita celorlalti colocatari de la etajele inferioare ... (vezi toată discuția)
Lucrari pe casa scarii mioara72 mioara72 Am avea nevoie de un sfat: am hotarit in urma unei sedinte de scara sa contribuim toti locatarii pt a ne imbunatatii confortul prin inlocuirea usii de acces ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli administrative voineagneculai voineagneculai Buna! Din 1994 am cumparat un ap intr-un bloc de locuinte. pe care l-am transformat in spatiu comercial...prin schimbare de destinatie si inregistrare la ... (vezi toată discuția)