avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

Buna ziua!
Am si eu o nelamurire in legatura cu demisia! Am vrut sa-mi dau demisia la zi, dar muncind cu gestiune nu s-a aprobat asa ca intentez sa-mi dau demisia cu articolul pentru indisciplina...adica sa fac 3 nemotivate dar am inteles ca dupa acele 3 zile de nemotivate se face o ancheta si nu-mi incheie direct contractul de munca si aici apare intrebarea mea ...EXISTA VREO MODALITATE SA-MI INCHEIE contractul de munca FARA acea ancheta??? care prelungeste durata de contract cu acele zile de ancheta, ceea ce mie nu-mi convine ..ptr ca mi-am gasit de munca in alta parte si mi s-a impus o data anume de angajare.

Astept un raspuns !
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: kadilus , utilizator 17:55, 1 Octombrie 2012
MULTUMESC MULT!
TOATE CELE BUNE !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In caz de demisie neacceptata stwfan.razvan stwfan.razvan In cazul in care angajatorul nu accepta demisia....ce efecte negative imi poate aduce daca nu stau in preaviz...si daca stau...perioada de lucru e jumatate de ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului individual de munca hedf hedf mi am dat demisia la zi pe 20 feb si nu mi au acceptat ,nu am putut sa stau in preaviz ptr ca am plecat in strainatate, acum cand mi am luat plata pe luna feb ... (vezi toată discuția)