avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asigurari sociale de sanatate-dupa incetarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asigurari sociale de sanatate-dupa incetarea contractului de munca

1) Imediat dupa incetarea contractului de munca un fost salariat nu mai beneficiaza de spitalizare gratuita ??? Toate drepturile ce decurg din asigurarile de sanatate inceteaza ??

2) Exista posibilitatea platirii asigurarii de sanatate pe o luna sau doua ??

Va rog dc puteti sa-mi spuneti conform caror legi sunt posibile sau nu cele de mai sus . Mutumesc .
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 11:39, 24 Ianuarie 2005
Asigurarile de sanatate pot fi platite in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate veti ajunge in situatia asta .... va rog mai multe raspunsuri 1) Imediat dupa incetarea contractului de munca un fost salariat nu mai beneficiaza de spitalizare gratuita ??? Toate drepturile ce decurg din asigurarile de ... (vezi toată discuția)
Incapacitate de munca ginnyy ginnyy Exista modalitate legala prin care anagajatorul sa poata inceta CIM cu o persoana aflata in incapacitate de munca, atestata prin certificat ... (vezi toată discuția)
Nu am niciun venit, am dreptul la spitalizare sau retete compensate? crdana crdana Va rog daca puteti sa-mi spuneti daca am dreptul la spitalizare sau retete compensate. Am platit asigurari de sanatate timp de 20 ani. De trei ani nu am mai ... (vezi toată discuția)