nu este legal trebuie sa fie timp diferit se numeste venituri/chetuieli salariale fictive adica IREALIZABILE nu puteti fi in doua locuri in acelasi timp, LOOOGIC !!
modificati timpul de lucru la 4 ore venitul ramane acelasi .
Daca ne dati temeiul legal va vom crede.
Eu sunt angajat consilier juridic la 7 societati in acelasi timp. Imi desfasor activitatea in instantele de judecata. Fac fata cu succes si toata lumea e multumita. Statul isi primeste contributiile si impozitele.
Parerea dumneavoastra ca este ilegal nu conteaza atata timp cat nu este intemeiata pe legislatia in vigoare.
daca dvs. care ati studiat Dreptul nu faceti distinctie ca activitate intre CONTRACT de MUNCA si alte contracte conform codului civil nu mai am nimic de spus de ce nu sunteti avocat sa lucrati NONSTOP ?
CONTRACTUL de munca inseamna timp alocat doar FIRMEI X nu si Y in acelasi timp, poftim de ce fac CETATENII greseli JURIDICE ca ii invata PROFESIONISTI in ghilimele sa riste aiurea si fara logica, rationament , CORECT?
din punctul meu de vedere venitul este ILICIT si exista o lege destul de severa care pedepseste incalcarea legilor speciale :))) Succes in incalcarea legii!
cititi Codul Fiscal cu privire la diferenta intre un salariat si o profesie libera activitate independenta si pe urma Codul Penal.