avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat la 2 angajatori cu CIM in acelas timp orar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat la 2 angajatori cu CIM in acelas timp orar este legal?

Am 2(doua) CIM la 2 angajatori diferiti timpul de lucru este 7-15 este legal ce probleme pot avea
Cel mai recent răspuns: FinlandDream , utilizator 19:48, 26 Septembrie 2018
Acum cativa ani intr o tema apropiata ați susținut următorul lucru: "Coroborand dispozitiile art. 115 alin. (2) cu dispozitiile art. 135 C. muncii, se deduce ca durata maxima legala zilnica a timpului de munca este de 12 ore. ....Intr-adevar, in practica, exista astfel de situatii semnalate de dvs .. insa art.35 C.mun. reglementeaza cumulul de munca fara a face o anumita limitare la numarul de c.i.m. sau timp de munca ..."Chiar si asa se refera la un singur CIM? Daca da, cum pot dovedi unui jurist ca cele doua articole din lege se refera la un singur loc de munca? Juristul cu pricina interpreteaza ca cele 12 ore se refera la durata maxima a timpului de lucru in cazul cumului de functii.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2018
FinlandDream, utilizator
Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Mulțumesc frumos. Din păcate în discuțiile respective nu se pomenește de cele 12 ore de odihnă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate anulare contract munca BadeaMAdrian BadeaMAdrian Buna ziua, As vrea sa stiu daca mi se pot anula in instanta contractele de munca sau ce se poate intampla in urmatoarea situatie: Din Noiembrie 2011 sunt ... (vezi toată discuția)
Este legal sa ai doua contracte de munca, ambele cu norma intreaga? danichirila danichirila Buna ziua, sunt intr-o mare dilema... Sunt angajat la o firma privata cu norma intreaga. De curand mi s-a ivit oportunitatea sa lucrez si la stat, tot cu ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca HCGY777 HCGY777 Buna ziua, am o inrebare, pot sa am 2 CIM de 8 ore , dar la firme diferite? Este legal? Daca nu este legal imi puteti spune care este metoda legala? (vezi toată discuția)