avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am fost injurata, agresata ,batuta pana in stare de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am fost injurata, agresata ,batuta pana in stare de inconstienta.

Buna ziua,am fost injurata,agresata si batuta pana in stare de inconstienta,coma,in timpul serviciului de o colega,am fost salvata de mai multi colegi,am fost la spital,am facut analize,radiografii,tomografie,am fost la iml,am fost la politie ,am depus plangere penala,acum ce trebuie sa mai fac,sunt cu capul umflat,spart,,gatul imobilizat,coloana fisurata,durerii foarte mari de spate,umar,si cap.VA multumesc din inima ,astept raspunsul de la dvs.,am ramas cu traume pshice,durerii marii,fara serviciu,cu ce imi voi creste cei doi copii,unul 7 ani,12 ani.?
Cel mai recent răspuns: mariancristielena , utilizator 09:35, 21 Octombrie 2012
BUNA SEARA,MIERCURI MA DUC DIN NOU LA CONTROL,ASA A SPUS MEDICUL DE LA SPITAL,EXISTA UN TERMEN LEGAL CAND ESTE OBLIGAT OFITERUL DE LA SECTIA DE POLITIE SA IA LEGATURA CU MINE SAU MARTORI MEI,DE CE CU EA SI PATRONUL A LUAT LEGATURA SI CU MINE NU,ESTE LEGAL CE AU FACUT EI AZI?CA O PERSOANA URMARITA (SAU NU STIU CUM SA-I SPUN)PENTRU VATAMARE CORPORALA SA LUCREZE INCONTINUARE CU PUBLICUL?
poate patronul sa ma oblige sa vin la serviciu daca am concediu medical eliberat de medicul de familie in urma rezultatelor date de spital,poate sa ma de-a afara ?sa-mi pierd serviciu?
Agresoarea are dreptul de a lucra cu publicul.

Daca aveti concediu medical patronul nu va poate obliga sa veniti la serviciu.
Mie imi pare cam putreda situatia...
Pare ca agresoarea ar avea ceva relatii...

Nu am inteles daca s-au facut audieri sau nu pana in prezent.
Daca nu s-au facut audieri situatia nu imi pare in regula...
Nu inteleg ce asteapa cei de la politie...

Ati depus plangerea la politie si ati luat bonuletul acela cu numarul de inregistrare al plangerii de la politie?
Ultima modificare: Luni, 1 Octombrie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
cate zile de concediu medical am dreptul legal sa-mi iau si cum sunt platita la un salariul de 600ron pe luna bani in mana,nu am luat un concediu medical de 7 ani,la un program de lucru de luni-miercuri 8.30-16.30,joi 8.30- 18.30,vineri 8.30-16.30,am lucrat si 2 luni continui fara sa-mi de-a vreun ban in plus,sambata 9.00- 15.00,duminica 9.00-15.00?
nu s-au luat audiente ,eu am depus sambata plangerea,nu-mi sa dat nici un biletel de inregistrare din partea politiei,si nici nu am fost contactata nici eu nici mortori mei,cei care m-au salvat din mana ei,in stare de inconstienta,coma,,depun si plangere la politia locala ,sau la primarie?spatiul respectiv este in incinta primariei?sau ce trebuie sa fac nici pana la ora aceasta nu am fost contactata de nici un organ de politie?

Alte discuții în legătură

Zile putine date de iml elena rc elena rc buna ziua am primit 10 zile pentru fractura radiculara,luxactie dentara,extractie dinte,cusutura ,,,,,am purtat atela 3 saptamani,,,,mi se pare foarte putin e ... (vezi toată discuția)
Bataie si amenintare cu arma alba sub camerele de luat vederi Cristy_87 Cristy_87 Buna ziua, Noaptea trecuta in jurul orei 4 la intrarea mea(o singura persoana) intr-o benzinarie salutand 6 indivizi cunoscuti, unul dintre ei ma agresat ... (vezi toată discuția)
Leziuni ca urmare a fracturii trimmaleolara Popesku Popesku Buna ziua , nu vreau sa va retin de aceea am o intrebare scurta : doresc sa stiu daca exista un standard dupa care lucreaza IML-ul deoarece sotiei mele care a ... (vezi toată discuția)