avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Recuperare restante la asociatie.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Recuperare restante la asociatie.

Buna ziua!

Locuiesc intr-un bloc cu restantieri la intretinere. Din aceasta cauza, se sisteaza furnizarea apei reci (in orasul nostru doar apa rece si gunoiu sunt facturate la asociatie, pentru celelalte utilitati existand contracte individuale cu furnizorii) inclusiv pentru locatarii bun-platnici.

Exista alta modalitate de recuperare a datoriilor (reesalonarea datoriilo, actionarea in instanta a locatarilor).

Asociatia de proprietari poate exclude un bloc din componenta sa ? Presedintele asociatiei spune ca nu mai vrea sa tina acest bloc in administrarea asociatiei.

Cui as putea sa ma adresez, pentru ca nu mai putem sta fara apa. Si sa nu-mi spuneti ca solutia este sa ma mut in alt bloc, sau la casa - am primit deja acest raspuns.
Cel mai recent răspuns: monyk1406 , utilizator 19:59, 3 Octombrie 2012
O sa radeti daca va spun ca un vecin , bun-platnic, nu vrea sistem individual pentru ca daca se mai dau gauri si pentru teava de apa, cade blocul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara apa rece ContSters266113 ContSters266113 Avem o problema legată de rău platnici. Asociaţia de proprietari a fost anunţată că datorită sumelor restante furnizorul de apă potabilă va opri ... (vezi toată discuția)
Oprire utilitati pintiliisimona pintiliisimona buna ziua, suntem asociatie de proprietari si avem fff multi rau platnici in blocul in care locuim..avem doar apa rece si aceea cu fff multe facturi restanta ... (vezi toată discuția)
Sistarea livrarii de apa curenta catre o asociatie de proprietari motocion2004 motocion2004 Furnizorul de utilitati( apa curenta, apa menajera, gunoi) a sistat livrarea de apa curenta din cauza restantelor la plata facturilor pe care asociatia de ... (vezi toată discuția)