avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... decalare plata rata bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

decalare plata rata bancare

Buna ziua,

Din pacate, desi am fost foarte buni platnici pana acum, din cauza unor dificultati financiare suntem nevoiti sa intarziem 29 de zile cu plata ratei la banca (stiu ca dupa 30 de zile se raporteaza la broul de credit)
Intrebare: se poate intarzia 3-4 luni cu cate 29 de zile rata (practic se decaleaza rata cu 29 de zile) fara a se raporta la biroul de credit?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 13:37, 1 Octombrie 2012
Buna ziua
Daca o sa intarziati doar 29 de zile se va vedea in birul de credite dar nu va va afecta in cazul in care o sa incercati sa luati un alt credit
Stima
Nu se va raporta in birou, puteti intarzia, dar aveti grija atunci cand platiti sa intrebati exact cat sunt penalizarile si dobanzile penalizatoare, sa nu ramaneti cu cativa lei diferenta si aceasta diferenta sa treaca de numarul de zile. In plus, in general, chiar daca se trece de 30 de zile, sau chiar 60 uneori, daca intarzierile nu sunt repetate si sunt justificate, un alt finantator nu va tine cont de ele la acordarea unui nou imprumut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer rambursare credit de la o persoana fizica la alta Drezic Drezic Bune seara! Am urmatoarea problema sper ca ma puteti ajuta! Acum 2 ani sotia a luat un credit de 12.000 de lei aproximativ si prostia ... (vezi toată discuția)
Birou de credit Ovidiu Cozma Ovidiu Cozma Buna seara! In anul 2015 am facut un imprumut la un IFN pe o perioada de 6 luni. Dupa putin timp am pierdut locul de munca, ne mai putand plati rata. Dupa 3-4 ... (vezi toată discuția)
Modul de calcul penalitati Eduard339 Eduard339 Am o datirie de 1900 de un an.Am facut rost de bani ca sa achit intretinerea si mar interesa cum se calculeza penalitatilie.se calculeaza la365 de zile sau la ... (vezi toată discuția)