avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... preschimbare certificat nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

preschimbare certificat nastere

Buna ziua!Eu as dori sa plec din tara si, mi s-a spus ca va trebui sa imi schimb certificatul de nastere vechi cu cel in noul format!Intrebarea mea este: unde pot face asta? Eu il am eliberat in Braila (locul nasterii), acum am domiciliul pe Vatra Dornei - Suceava si flotant pe Tg.Neamt - Neamt!!Complicat :">
Multumiri!
Cel mai recent răspuns: alina0106 , utilizator 11:26, 5 Octombrie 2012
Aveti dreptul sa solicitati serviciului de stare civila atat de domiciliu ,de resedinta ,cat si direct emitentului sa dispuna prechimbarea certificatului de nastere
Ultima modificare: Luni, 1 Octombrie 2012
ynocentta, utilizator
Nu uitati sa si apostilati certificatul la prefectura.
Nu stiam ca e necesara apostilarea si la certificatul de nastere....eu imi pregateam doar actele de studii cu apostilare!Am zis ca daca e neaparat necesar, voi face pentru copil!Multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea certificatului de nastere international OanaS163 OanaS163 Buna ziua, ma puteti ajuta sa mi spuneti unde trebuie sa merg ca sa obtin certificat de nastere international si unde trebuie sa merg pentru a obtine o ... (vezi toată discuția)
Acte necesare in germania micatalin71 micatalin71 1.Hotarare de divort cu apostila - Vreau sa stiu de unde pot obtine apostilarea, daca judecatoria la care s-a pronuntat divortul este in Medgidia? 2. ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere international violeta-pinti violeta-pinti buna! as vrea sa stiu ce acte ii trebuie fiicei mele ptr a-si schimba certificatul de nastere romanesc, in unul international , in vederea casatoriei in ... (vezi toată discuția)