avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale certificat fiscal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

certificat fiscal

buna ziua,

ma puteti ajuta, va rog?
am nevoie de un certificat fiscal , radiez societatea. nu am nicio datorie.
in afara cererii, ce alte acte trebuie sa contina dosarul?

multumesc,
cristina
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:17, 3 Octombrie 2012
odata ce ai facut cu el un contract neonorarea lui trebuie anuntata -reclamata -la baroul din care face parte avocaul
timbre fiscale de 2 lei si ultima balanta de verificare( de la judet la judet, la noi se cere)
varisabogdan a scris:
odata ce ai facut cu el un contract neonorarea lui trebuie anuntata -reclamata -la baroul din care face parte avocaul

Ce au a face baroul si avocatul cu postarea userului nostriu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de atestare fiscala tomaioan tomaioan Buna ziua.Va rog sa-mi spune-ti ce acte sunt necesare pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscala pentru persoane juridice.Mentionez ca societatea ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism norte norte Buna seara ! doresc sa achizitionez un autoturism, din alt judet , iar detinatorul este firma, dar are activitatea suspendata si nu imi poate da factura! ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal , cazier fiscal ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarele probleme : In situatia in care o societate si-a schimbat denumirea comerciala ( in data de 19 MAI 2009) si ... (vezi toată discuția)