avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale certificat fiscal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

certificat fiscal

buna ziua,

ma puteti ajuta, va rog?
am nevoie de un certificat fiscal , radiez societatea. nu am nicio datorie.
in afara cererii, ce alte acte trebuie sa contina dosarul?

multumesc,
cristina
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:17, 3 Octombrie 2012
odata ce ai facut cu el un contract neonorarea lui trebuie anuntata -reclamata -la baroul din care face parte avocaul
timbre fiscale de 2 lei si ultima balanta de verificare( de la judet la judet, la noi se cere)
varisabogdan a scris:
odata ce ai facut cu el un contract neonorarea lui trebuie anuntata -reclamata -la baroul din care face parte avocaul

Ce au a face baroul si avocatul cu postarea userului nostriu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de atestare fiscala tomaioan tomaioan Buna ziua.Va rog sa-mi spune-ti ce acte sunt necesare pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscala pentru persoane juridice.Mentionez ca societatea ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism norte norte Buna seara ! doresc sa achizitionez un autoturism, din alt judet , iar detinatorul este firma, dar are activitatea suspendata si nu imi poate da factura! ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal , cazier fiscal ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarele probleme : In situatia in care o societate si-a schimbat denumirea comerciala ( in data de 19 MAI 2009) si ... (vezi toată discuția)