avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare D112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare D112

Daca prin aceasta masura se deschide o firma si dupa un timp relativ scurt (3-4luni)se dovedeste ca firma nu este eficienta si nu are profit
reducerile acordate de catre stat taxe de infiintare etc... aceste reduceri mi se vor imputa ?
Cel mai recent răspuns: ozzy_alexx , utilizator 18:23, 1 Octombrie 2012
Reformulati va rog ... Vorbiti despre taxele de constituire de care ati fost scutit de catre Registrul Comertului?
Daca va referiti la acestea, avand in vedere prevederile art. 22 si 23 din normele de aplicare ale OUG nr. 6 din 2011 ajutorul de stat oferit se va recupera.

Mutumesc pt. informatii deci pana la urma zicala "nimic nu e gratis " functioneaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl debutant AndreiEmil AndreiEmil Buna ziua, as dorii si eu mai multe informatii despre SRL-Debutant, nu as dorii nici un fel de ajutor din partea statului am inteles ca primul an sunt scutit ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei s.c. selena666 selena666 Eu ca student ce avantaje am la infiintarea unei firme? Si cum pot trece firma mamei mele de pe numele ei pe numele meu? Am reduceri la ceva din documentele pe ... (vezi toată discuția)
Srl studenti sau srl-d ? ContSters368008 ContSters368008 Buna ziua ! Nu am avut niciodata tangenta in familie cu afacerile si nimic legat de acestea ( in forma lor legala si recunoscuta ). Sunt student in anul 4 la ... (vezi toată discuția)