avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum poate dovedi ca nu ea a luat banii?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum poate dovedi ca nu ea a luat banii?

O cunostinta a primit un plic de la o Banca din Bucuresti prin care era somata sa plateasca creditul luat de la Banca cca.300mil. Problema e ca atunci cand creditul a fost facut ,victima nu avea Acte acestea fiind in Bucuresti furate. Exista chiar si o cerere la evid.populatiei pentru eliberarea de acte noi.Cum oare poate sa dea o Banca credite asa mari in 5 zile de la data depunerii actelor?
Cum poate dovedi ca nu a luat ea banii? Se poate ajunge la inchisoare?
Cel mai recent răspuns: Roland Mindrila , Avocat 07:44, 2 Octombrie 2012
In primul rand se promoveaza o contestatie la executare probata cu documentele care atesta cele sustinute de d-voastra..
Ulterior o eventuala plangere penala pentru inselaciune .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare- credit pt o terta persoana tarentut tarentut in anul 2008 paronul la care lucram mi-a propus sa ia un credit de 10000 de euro pe numele sotiei mele si ca nu are de gind sa il lase mai mult de citeva luni ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata Damada Damada Seara buna! As dori si eu o lamurire de la cei ce au cunostinte despre cazul meu.in anul 2007 am obtinut un credit de nevoi personale,in baza salariului de ... (vezi toată discuția)
Frauda bancara Nynaeve Nynaeve As dori sa va cer parerea in legatura cu o situatie neplacuta.In primavara 2008 sotul meu a fost informat ca trebuie sa plateasca o suma(in jur de 1000 euro) ... (vezi toată discuția)