avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Am nevoie de timbru hologramã pentru comercializare?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Am nevoie de timbru hologramã pentru comercializare?

Am un curs de engleza pentru pc facut de mine , am nevoie de timbru pentru comercializare ?

[Editat - nu mai scrieti va rog cu majuscule, Regulamentul de postare interzice acest lucru. Multumesc]
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 16:54, 2 Octombrie 2012
Ce sa comercializati? Ce fel de timbru?
Cred ca va referiti la holograma eliberata de ORDA. Da este nevoie si va recomand sa luati legatura cu cei de acolo sau cu o persoana specializata in acest domeniu.

Am obtinut acum cativa ani un certificat de la ORDA in sensul acesta pentru un CD cu colinde, procedura nu este foarte complicata insa acele holograme au un regim special si trebuie sa tineti o evidenta pe care trebuie sa o aduceti la cunostinta celor de la ORDA. Hologramele nefolosite se vor restitui.

Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti in format audio - drepturi de autor georgianaflorina georgianaflorina Stimati Domni, Am mare nevoie de sfaturile voastre. Sunt autoarea unor povesti pentru copii. O editura din Bucuresti imi promite de vreo 3 luni ca mi le ... (vezi toată discuția)
Proces firma anglia strainu_l strainu_l Buna ziua, la sfarsitul lunii noiembrie am achizitionat un motor de masina din Londra prin intermediul site-ului ebay, am trimis o masina sa il ridice, iar cei ... (vezi toată discuția)
Cine face legea si pentru cine belfast belfast Lucrez intr-o firma de cadastru. In timpul liber, deci dupa ce plec acasa ma ocup cu produse cosmetice AVON. Sunt un mic distribuitor care cumpar produse atat ... (vezi toată discuția)