avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract intre pfa si o societate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract intre pfa si o societate

in urma cu cateva luni am incheiat intre mine ca PFA si o societate, un acord de lucru. Ieri 1.10.2012 am primit din partea lor o notificare ca colaborarea noastra s-a incheiat la data de 17.09.2012. Din cate stiu eu nu este corecta din punct de vedere legal acea notificare, pt ca nu poti notifica azi , de exemplu, ca s-a incheiat colaborarea noastra in urma cu 2 saptamani......mai ales ca in acel acord de lucru, spune ca se poate rezilia unilateral, doar cu preaviz de 2 saptamani....Astept pareri, va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:26, 5 Octombrie 2012
E corecta interpretarea dumneavoastra. Si mai ales ca aveti trecut in contract acea clauza de reziliere cu preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilierea unilaterala a unui contract intre pfa si o societate calista_me calista_me in urma cu cateva luni am incheiat intre mine ca PFA si o societate, un acord de lucru. Ieri 1.10.2012 am primit din partea lor o notificare ca colaborarea ... (vezi toată discuția)
Rezilliere contract prestari servicii financiare aartist aartist Am incheiat un contract cu urmatoarele clauze: "Prezentul Contract se incheie pe o perioada de 1 an. Contractul va fi prelungit in mod automat, la expirarea ... (vezi toată discuția)
Reziliere unilaterala contract inchiriere - proprietar abuziv Cosmin_Andrei Cosmin_Andrei Buna ziua. Am o intrebare privind un contract de inchiriere pe o durata de un an, efectuat in luna septembrie a anului trecut. La Rezilierea contractului este ... (vezi toată discuția)