avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Studii pentru infiintare pfa cod 3320
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Studii pentru infiintare pfa cod 3320

Buna seara
As dori sa stiu ce studii sunt necesare pentru codul caen 3320 pentru un pfa si in ce lege este specificat acest lucru.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters66930 , utilizator 09:13, 3 Octombrie 2012
Această clasă include instalarea specializată a utilajelor. Totuşi, instalarea echipamentelor care formează o parte integrantă a clădirilor sau structurilor similare, cum ar fi instalarea scărilor rulante, instalaţia electrică, sisteme de alarmă antiefracţie sau a sistemelor de aer condiţionat este clasificată drept activitate de construcţie.
Această clasă include:
-instalarea utilajelor industriale în uzine
-asamblarea echipamentului de control a proceselor industriale
-instalarea altor echipamente industriale:
-echipamente de comunicaţii
-calculatoare de mare viteză şi capacitate de stocare (mainframe) şi echipamente similare
-echipamente de radiologie şi echipamente electromedicale
-demontarea utilajelor şi echipamentelor mari
-activităţi ale montatorilor
-asamblarea utilajelor
-instalarea echipamentului din popicării, bowling.

Asadar, trebuie să aveţi studii tehnice şi calificare în una dintre aceste activităţi.
Multumesc pentru raspuns... dar as fi preferat unul strict legal... exemplu legea X din data Y. Am peste 10 ani experienta in instalare de echipamente de comunicatii si servere. Studii superiare in alt domeniu. Eu incerc sa aflu in ce lege se specifica clar ca trebuie studii superioare in domeniul respectiv. Iar la codul asta sa fim seriosi cate studii superioare in domeniile astea trebuie sa ai? TI-ar trebui studii superioare in IT in cazul meu, studii superioare in ingeinerie mecanica, studii superioare in fizica. Intelegeti ce vreau sa spun? Nu cred ca unu care se ocupa de demontare echipamente sau utilaje ii trebuie studii superioare.

Dupa cum spuneti dvs. cu asadar, trebuie sa aveti studii tehnice... e cam abiguu pt domeniul 3320... E dupa cum interpreteaza fiecare, tocmai din cauza asta cer o lege exacta cu un raspuns exact.

Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa matei888 matei888 buna ziua trebuie sa-mi fac PFA si as avea cateva intrebari.. - pot sa aleg cod CAEN 6209 avand momentan doar diploma de bacalaureat liceu mate - info ? ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru un tun electronic care lanseaza mingi mihaela dobre mihaela dobre Doresc sa infiintez o firma care sa aiba ca obiect al muncii fabricarea unor tunuri electronice care lanseaza mingi pentru antrenamente de ping-pong. Oscilez ... (vezi toată discuția)
Exemplu de activitati pe caen 6202 si 6203 andrasd andrasd Buna, Desfasor activitate in domeniul de IT, ma ocup de administrarea unui Soft ERP (contabilitate, comenzi, resurse umane, mijloace fixe, etc...) , soft de ... (vezi toată discuția)