avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

loc de munca

AS VREA SA STIU DACA MAMA M-ai poate lua in contunuare onceiul medical avind in vedere ca rea preaviz de 20ZILE si concediul de oihna pe lunile muncite
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:09, 2 Octombrie 2012
1. Concediul medical suspenda perioada de preaviz care se va relua, de unde a ramas, dupa incetarea concediului medical.

2. - Concediul de odihna nu suspenda perioada de preaviz dar se poate lua numai cu aprobarea angajatorului.
- Daca nu ii aproba concediul de odihna ii va face compensarea in bani a acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in perioada de preaviz coravio coravio buna ziua ! as dori sa stiu daca se poate lua concediu de odihna sau medical in perioada de preaviz (vezi toată discuția)
Preaviz adinutza.2008 adinutza.2008 Daca inceteaza raporturile de munca in temeiul art.55, lit.b codul muncii, pot ca in perioada de preaviz(15 zile) sa imi iau concediu de odihna sau un concediu ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu neplatite chyp chyp Saluate, Am 8 zile de condiu pe care firma unde am lucrat nu vrea sa mi-le plateasca. Ce pot sa fac? Cum pot actiona pe cale legala? Ce pot face in aceasta ... (vezi toată discuția)