avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Paternitate

Doresc sa stiu cum poate deveni partenerul meu de viata tatal copiilor mei.Am divortat,si sentinta a ramas definitiva ,irevocabila,copii fiind incredintati mie.
Si in cazul in care el va deveni tatal copiilor,tatal biologic ce drepturi va avea?(as dori sa nu aiba prea multe! si doresc sa se anuleze vizita tatalui biologic acordat prin sentinta civila de divort).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:26, 4 Octombrie 2012
Nu stiu daca mai usoara.. mai degraba, posibila. Nu stiu cat va dura, oricum destul.
Ar trebui sa le faceti o vizita celor de la DGASPC pentru indrumare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trec copilul minor in numele actualului sot? Adriana1577 Adriana1577 In 2010 am divortat .in urma divortului minora mi a fost incredintata prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila .recent m am casatorit si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Minor aflat in intretinere prin hotarare de divort alinaluca alinaluca Buna ziua,am o intrebare va rog...am un minor de 16 ani aflat spre crestere si educare prin hotarare definitiva si irevocabila.Eu sunt casatorita cu cetatean ... (vezi toată discuția)
Cum poate purta numele tatalui de la inceput? crisis81 crisis81 Buna ziua: Incerc sa explic situatia cat mai concret: Sunt casatorita legal cu un barbat cu care relatia s-a incheiat acum mai mult de un an de zile. Nu am ... (vezi toată discuția)