avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastru - evitare amenda
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastru - evitare amenda

Va rog sa-mi spuneti daca este adevarat ca pentru a face cadastru (in vederea vinzarii unei case ) NU se plateste amenda pentru ca proiectul casei nu corespunde cu constructia( podul casei in prezent este mansarda) in cazul in care se plateste impozit dinainte de anul 2000.Multumesc
Cel mai recent răspuns: negut , utilizator 13:30, 3 Octombrie 2012
Nu are relevanta cadastrul cu amenda aferenta proiectului
la cererea de intabulare a dreptului d eproprietate aveti obligatia ,in cazul existentei de modificari constructive sa prezentati proiectul si referatul de receptie din partea primariei
Daca nu a fost achitat" impozit dinaninte de anul 2000" autoritatea fiscala ,conform dispozitii in domeniu a aplicat penalitatile de intarziere
Nu m-am facut intelesa.Doresc sa stiu daca AMENDA de construire fara a se fi modificat si a se fi aprobat proiectul initial se aplica si in cazul modificarilor facute inainte de anul 2000

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie extindere mansarda alexxiabili alexxiabili Buna ziua! Va rog sa ma ajutati daca se poate cu raspuns la urmatoarea problema. Am inceput constructia unei case parter + pod. Acum as dori sa ma extind si ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatie de construire noua victoria teo victoria teo acum 10 ani am construit casa cu autorizatie care includea si mansarda; din motive financiare am renuntat la amenajarea mansardei; in procesul de receptie la ... (vezi toată discuția)
Cadastrare gratuita Tessy Tessy Buna ziua, In cadrul programului de cadastrare gratuita intra si mansardarile la curti comune? Am un caz de o mansardare apartament la curte comuna, cu ... (vezi toată discuția)