avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de prima inmatriculare 2009
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de prima inmatriculare 2009

Va rog daca puteti sa imi spuneti ce pasi trebuia urmati ptr recuperarea taxei de inmatriculare?
Trebe mai intai cerere la finante si apoi daca e respinsa sa merg in instanta?
Dar acum va trebui sa astept sa se stabileasca mai exact cum se calculeaza taxa ca nu e clar nu?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 23:07, 27 Martie 2009
N-as spune chiar surpriza avand in vedere ca aceeasi a fost solutia in situatie identica la Cluj, in prima speta de acest gen in tara. Diferenta era reglementarea taxei, dar efectul era acelasi. Oricum, e foarte bine ca ati castigat si chiar repede, s-a facut recurs?
Dar in cluj din cate stiu s-a mers pe procedura prealabila. Din cate stiu nu s-a facut inca recurs.
S-a mers si nu prea. Cristi Danilet nu a cerut procedura prealabila si in mod ciudat nici n-a facut nimeni recurs la prima hotarare "etalon" pe noua reglementare a taxei "pe poluare". Hotararea e aici:[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de a achita taxa de poluare niculaucarmen niculaucarmen am cumparat un autoturism din Franta iar pentru efectuarea inmatricularii in Romania mi s-a calculat taxa de poluare printr-o decizie a Ministerului ... (vezi toată discuția)
Contencios administrativ fiscal mihai mihai mihai mihai In urma intentarii unei actiuni in instanta impotriva ANAF-AFP Bacau si MAI-SPRPIV pentru anularea deciziei de impunere privind taxa pe poluare (8600 ron cf. ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare LiviuP13 LiviuP13 La data de 05.01.2010 am achizitionat un autoturism din Belgia . Am platit suma de 3.200 ron conform TAXEI DE POLUARE PENTRU AUTOVEHICULE . Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)