avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie la zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie la zi

Buna ziua, lucrez ca si gestionar la o firma de distributie si m-ar interesa daca dupa inventarul facut la sfarsitul lunii, imi pot da demisia la zi?! Mentionez ca totul a iesit ok....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:25, 3 Octombrie 2012
Puteti solicita incetarea raportului de munca fie cu acordul partilor, fie prin demisie care poate fi cu sau fara preaviz.... notiunea de "demisie la zi" nu exista reglementata in Codul Muncii.
Si daca nu doresc sa stau in preaviz??? Ma poate angajatorul obliga?
Daca nu doriti sa stati in preaviz, atunci nerespectarea de către dvs a termenului de preaviz reprezintă abatere disciplinară, care justifică sancţionarea dvs disciplinară, inclusiv prin desfacerea contractului de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Susupendare cim all3x@ndra all3x@ndra Buna ziua , mi-am dat demisia de la locul de munca as avea de respectat preavizul de 20 zile insa eu nu vreau sa stau in preaviz , ce consecinte am? multumesc (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz pavel_elena pavel_elena Buna ziua, Vreau sa-mi dau demisia de la actualul meu angajator, dar doresc sa plec fara preaviz. Angajatorul meu actual nu este de acord sa plec fara ... (vezi toată discuția)
Preaviz adina25 adina25 Buna seara,am si eu o intrebare,astazi am aflat ca angajatorul m-a concediat si ca mi-a lasat o demisie la munca sa o semnez(asta cu toate ca el e cel care ma ... (vezi toată discuția)