Am un contract de arenda cu o societate comerciala. Contractul este autentificat la notar si este titlu executoriu creanta fiind certa lichida si exigibila acest fapt este mentionat in contract. Intrucat arendasul nu mi-a platit arenda la termenul fixat si nici nu are de gand am apelat la executor pentru a/l executa silit. Executorul mi-a spus sa ma adresez judecatoriei pentru a investi contractul cu formula executorie. Raspunsul instantei este consemnat mai jos. Unde este greseala si din ce cauza nu il pot executa silit pe debitor ?
Solutie: Admite excepţia lipsei de interes invocată din oficiu de către instanţă. Respinge cererea de investire cu formulă executorie, ca fiind lipsită de interes. Cu drept de recurs în 5 zile de la comunicare. Dată în şedinţa camerei de consiliu. Pronunţată în şedinţa publică, azi, 03.10.2012
Greseala e dupa parerea mea, la executor. Contractul ce-l aveti constituie titlu executoriu, nu mai trebuie investit. Executorul se adreseaza instantei pt incuviintare executare silita.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Cum se procedeaza ?
rolex
Am un contract de arenda cu o societate comerciala. Contractul este autentificat la notar si este titlu executoriu creanta fiind certa lichida si exigibila ... (vezi toată discuția)