avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT DE ARENDA INREGISTRAT LA CONSILIUL LOCAL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT DE ARENDA INREGISTRAT LA CONSILIUL LOCAL

Contractele de arenda inregistrate la Consiliul Local sunt Titluri Executorii potrivit legii sau numai contractele autentificate la notar ?
In cazul incheierii contractului de arenda la Consiliul Local poate fi executat silit printr/o investire cu formula executorie a contractului, arendasul care nu isi plateste arenda sau este necesara o actiune in instanta ?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 19:33, 28 Ianuarie 2013
da, constituie titlu executoriu...vedeti SENTINŢA CIVILÃ NR. 526/20.07.2010...." încheierea pronunţată de Judecătoria Lehliu-Gară în dosarul nr. 611/249/2010 a fost admisă cererea formulată de creditoarea ......... în baza titlului executorului ce-l constituie contractul de arendare nr. 3/20.02.2006, înregistrat la Consiliul Local Lehliu-Gară sub nr. ........".

orice titlu executoriu urmeaza sa fie incuviintat cu ex. silita si apoi pus in executare (aceste proceduri le va face executorul judecatoresc) fara a mai fi necesara o hotarare ...adica un alt titlu executoriu!!

Succes!

Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2013
Nicoleta Silvia Hulpus, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza ? rolex rolex Am un contract de arenda cu o societate comerciala. Contractul este autentificat la notar si este titlu executoriu creanta fiind certa lichida si exigibila ... (vezi toată discuția)
Contract autentificat -necesita investire ? rolex rolex Un contract de arenda autentificat la notar si avand si formula ca constituie titlu executoriu a fost trimis de eceutor la judecatorie pentru a fi investit cu ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda reziliat rolex rolex Un proprietar si/a arendat terenul arabil -10 ha- unei societati comerciale printr-un contract de arenda autentificat la notariat. In contract este mentionat ... (vezi toată discuția)