avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Terenul de sub bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Terenul de sub bloc

Buna ziua,as dori sa va adresez urmatoarea intrebare: Daca am achizitionat un apartament pe timpul comunismului acum terenul de sub bloc apartine proprietariilor apartamentelor blocului sau primariei?
Cel mai recent răspuns: Elenska , utilizator 11:26, 11 Iulie 2024
Buna ziua!Dar daca terenul de sub bloc s a surpat(aprox.1 m patrat),cine se ocupa de efectuarea lucrărilor de reparație?
Ultima modificare: Joi, 11 Iulie 2024
Elenska, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie apartament dar nu pot beneficia de boxa dany3l85 dany3l85 buna ziua de curand am achizitionat un apartament la parter printr un schimb cu o garsoniera si o suma de bani dif. dupa achizitionare un vecin mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Pot cumpara un apartament intr-un bloc construit pe un teren jumatate proprietate jumatate concesionat ? PARASCHIV NICU PARASCHIV NICU Vreau sa achizitionez un apartament aflat intr-un bloc nou. Blocul este construit pe un teren in suprafata de 350mp din care 250mp proprietate si 100mp ... (vezi toată discuția)
Drept de folosinta a locului de parcare nossferatuss nossferatuss Buna ziua. Am achizitionat un apartament intr-un bloc nou si am primit de la dezvoltator, prin contractul de cumparare, \"dreptul de folosinta exclusiva\" ... (vezi toată discuția)