buna!
am si eu o problema...acum 15 ani,socrii mei mi-au oferit apartamentul lor pentru a locuii in el deoarece apartamentul era sechestrat de stat si ei trebuiau sa plece urgent din tara deoarece erau in pericol de arestare. la momentul acela mi sa spus ca casa e a noastra si putem sa facem ce vrem cu ea! eu si nevasta mea ca doi nebuni ce suntem am investit 30.000 euro in apartament si ne-am mutat in el! acum dupa 15 ani surpriza!!! vor sa evacuam apartamentul asa doar sa ne faca un rau pe motiv de plictiseala si ca nevasta-mea nu e mai atenta cu ei! initial am crezut ca se va rezolva dar acum 15 zile ne-am pomenit cu citatie si hopa la primul termen unde doar am ascultat ce actiune sa intreprins impotriva familiei noastre! intrebare? se poate sa fim evacuati cu un copil minor care are adresa in casa care locuim+ casa este in continuare sechestrata de statul roman (nu am vrut sa spunem deocamdata la proces sa nu facem valuri si pe urma sa ne evacueze statul)+socrii mei sunt de 15 ani plecati din tara nu au mai fost prin romania si sunt deja cetateni ai tarii respective(in proces au angajat un avocat cu o procura FALSA semnata de avocat in locul lor (nu aveau cum sa semneze ei locuind pe alt continent). mai sunt si alte aspecte dar doresc o prima impresie si niste sfaturi de profesionisti! multumesc anticipat!
sechestrat inseamna ca socrii mei au creat un prejudiciu statului,acesta in urma unui proces au sechestrat apartamentul pana la recuperarea prejudiciului....in legatura cu statutul legal,este vorba de apartamentul in care sa nascut sotia mea si a locuit cu mici excepti tot timpul in el...merci
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Credit
ContSters228472
Am un credit de investitii imobiliare cu ipoteca de la ING Romania. Sunt titularul acestui credit, sotia coplatitoare. Din acest credit de 90.000 lei 40.000 ... (vezi toată discuția)
Evacuare fortata
Biaboa
Buna ziua!
Sper sa ma ajutati sa ma lamuresc cu o problema. Eu si sotul meu locuim in casa socrilor mei. Am stabilit de comun acord inca de la inceput sa ... (vezi toată discuția)
Conflict cu socrul
carol52968
Buna seara. In 2004 m-am casatorit si ne-am mutat intr-un apartament care e pe numele socrului. In 2005 s-a nascut unicul nostru fiu. Sotia nu mai are frati. ... (vezi toată discuția)