avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare Facturi?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare Facturi?

Buna ziua,

As dori sa stiu, pentru o firma nou infiintata, ce trebuie sa fac pentru a utiliza facturi electronice (un excel din care printez facturile).

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:57, 7 Octombrie 2012
Trebuie sa intocmiti o decizie interna prin care hotarati seria si o plaja de numere pe care le veti folosi.

Va rog sa cititi si aceste articole, care se refera tot la emiterea de facturi electronice si care vor fi reglementate din punct de vedere juridic in alt mod, dupa 1 ianuarie 2013:

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa poate emite facturi cu orice program de calculator? Mihai223 Mihai223 Pentru emis facturi de catre o PFA se poate utiliza orice software pentru calculator din cele vandute de firme specializate pe internet? Unii folosesc chiar un ... (vezi toată discuția)
Factura malihinv malihinv Am depus actele pentru deschiderea unui PFA. Va rog sa-mi transmiteti detalii privind facturarea. Se pot intocmi facturi electronice, pe calculatorul meu sau ... (vezi toată discuția)
Facturi stampilate care nu se mai pot utiliza gabrielaion gabrielaion Prin schimbarea softului, nu mai putem utiliza facturile pretiparite existente, ci vom printa pe foaie alba. Ce se face cu stocul de tipizate existent, ... (vezi toată discuția)