avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA poate emite facturi cu orice program de calculator?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA poate emite facturi cu orice program de calculator?

Pentru emis facturi de catre o PFA se poate utiliza orice software pentru calculator din cele vandute de firme specializate pe internet? Unii folosesc chiar un model Excel si doar completeaza datele si aplica stampila. Nu trebuie sa aiba o seria facturile si chitantele?? De unde apare aceasta serie?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 14:33, 14 Noiembrie 2013
Puteti folosi orice program de facturare.
Incepand cu 01.01.2007, facturile , chitantele... nu mai sunt formulare cu regim special .
Dvs aveti obligatia de a emite anual o decizie de numerotare, conform Ord. 2226/2006, in care inscrieti plaja de numerotare/inseriere a facturilor pe care le veti emite.
Aici gasiti un model de decizie :
www.avocatnet.ro/content/for...

Cititi si :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare tipizate dona77 dona77 Stiu ca facturile, chiar si chitantele, nu mai au regim obligatoriu tipizat (se pot emite si intr-un format de calculator); la fel este si cu restul ... (vezi toată discuția)
Completare factura pfa! mihai15mai mihai15mai Buna ziua, Sunt nou in randul PFA-urilor si sunt cam in ceata cu completarea facturilor, sper ca n-am postat gresit, imi cer scuze daca am nimerit gresit. Ma ... (vezi toată discuția)
Avocati - facturi si chitante DeaC DeaC Nelamuririle mele sunt in legatura cu utilizarea facturilor si a chitantelor de catre AVOCATII STAGIARI: - banuiesc ca se aplica si in acest caz Ordinul nr. ... (vezi toată discuția)