avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada de proba codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada de proba codul muncii

Un salariat a fost numit sef serviciu cu perioada de proba de 120 zile.
Inainte de terminarea perisoadei de prbo serviciul s-a transformat in birou, cu acelasi sef.
Este necesar a incepe sa curga o noua perioada de proba pentru functia de sef birou?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:36, 4 Octombrie 2012
Potrivit dispozitiilor Codului Muncii, prin exceptie, salariatul poate fi supus la o noua perioada de proba in situatia in care acesta debuteaza la acelasi angajator intr-o noua functie.

Asadar, legea prevede posibilitatea si nu obligativitatea unei noi perioade de proba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba florina_cr florina_cr daca un salariat a fost incadrat pe perioada determinata inspector de specialitate,in cadrul compartimentului contabilitate, iar acum se incadreaza perioada ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba adrianseres adrianseres Buna ziua, Dorescsa stiu care este perioada de proba dupa noul cod al muncii, si daca perioada de proba se poate prelungi cu inca o \"perioada de ... (vezi toată discuția)
Prelungirea perioadei de proba andreeagp andreeagp Stiu ca perioada de proba este de maxim 90/120 zile insa as vrea sa stiu daca aceasta perioada se poate prelungi si in ce conditii. Este posibila semnarea ... (vezi toată discuția)