avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA la factura externa
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA la factura externa

Buna ziua,apelez din nou la ajutorul dv.
Ma confrunt cu urmatoarea problema:
-am primit o factura emisa cu tva de catre un furnizor din Austria-cod valid de tva-verificat in VIES, pt motorina platita cu un card de catre o firma de transport intreg in ROI si nu stiu cum trebuie sa inregistrez aceasta factura,in care declaratii trebuie sa o declar-(D300 si D390) ,daca aplic sau NU aplic taxarea inversa pt aceasta factura , fiind emisa cu tva.
Multumesc anticipat pt ajutorul acordat.
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 16:11, 4 Octombrie 2012
nu se declara in 390 vies.
in decontul de tva la rd. 26.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de combustibil marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Apelez din nou la profesionalismul dv intrebindu-va: 1.Cum trebuie sa inregistrez motorina achizitionata in UE de catre o firma de transport platitoare de ... (vezi toată discuția)
Prestare servicii - d300 mirelanicola.72 mirelanicola.72 va supun atentiei si va solocit ajutorul pentru urmatoarea situatie: o SC din Romania platitoare de TVA, beneficiaza de servicii efectuate de o SC din ... (vezi toată discuția)
Facturare pt elvetia marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua. Pt transport de marfa in Elvetia pt o firma elvetiana -platitoare de tva-factura ce se emite de catre firma romana inreg.in ROI,va fi emisa fara ... (vezi toată discuția)