avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie cu confirmare de primire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie cu confirmare de primire

Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea: cum pot dovedi , in cazul unei demisii trimise prin posta cu confirmare de primire, ca in interiorul plicului se afla demisia si nu orice alta foaie alba ?
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 16:20, 4 Octombrie 2012
Daca nu ati trimis deja demisia, atunci optati pentru trimiterea prin posta cu confirmare de primire si cu continut declarat.

Daca ati trimis deja demisia, ar fi bine de stiut contextul in care trebuie sa faceti o astfel de dovada.
Cele mai multe instante admit ca proba suficienta pentru trimiterea unui document doar confirmarea de primire. Daca aveti probobleme cu asta, atunci se poate corobora dovada de primire cu orice alte probe, cum ar fi martori care stiu ca ati demisionat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul demisiei din partea angajatorului mihades mihades Salutare la toata lumea. Sunt nou aici, acesta este primul meu post. As vrea sa va rog sa imi dati un sfat in urmatoarea problema: ma angajez la o companie ... (vezi toată discuția)
Nu imi accepta demisia cristi583 cristi583 am o problema, sper sa ma puteti ajuta. Eu lucrez din 1 decembrie la o firma, acum vreau sa plec la alta pe un salariu mai mare. Daca plec, firma o sa ... (vezi toată discuția)
Cum se poate proceda pentru a obține număr de înregistrare pentru o cerere adresată asociației de proprietari? alex_bis alex_bis Buna ziua, Vreau sa inregistrez o cerere la asociatia de proprietari a blocului, adresata presedintelui. Am depus-o in 2 exemplare la cutia postala din ... (vezi toată discuția)