avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot lua indemnizatie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot lua indemnizatie?

lucrez la un magazin si am contract pe perioada determinata de 21 de luni. in aprilie 2013 imi expira contractul si nu stiu daca o sa mil reinoiasca deoarece eu am venit in locul unei persoane care nascuse, iar daca ea se intoarce nu imi mai continuua contractul. daca am ramas insarcinata si in aprilie o sa am cam 6 luni de sarcina imi poate da concediu prenatal si beneficiez de indemnizatie? daca nu beneficiez din cauza contractului ce pot face sa imi dea indemnizatie. ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 5 Octombrie 2012
Nu va faceti griji , intrucat veti putea beneficia de indemnizatia respectiva.

Daca nu va prelungesc durata c.i.m., atunci aveti posibilitatea sa intrati in somaj si din somaj in concediu de maternitate si apoi in CCC. Pe perioada acestora plata indemnizatiei de somaj este suspendata, urmand a se relua la terminarea CCC.
Ultima modificare: Vineri, 5 Octombrie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare concediu cresterea copilului s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. Buna ziua! Am o prietena care este insarcinata in 7 luni si are o mica dilema: in prezent este angajata cu contract pe perioada determinata din decembrie ... (vezi toată discuția)
Pot lua indemnizatie pentru cresterea copilului, daca o sa imi expire contractul curand? just_iri just_iri buna ziua! am si eu o nelamurire. eu am un contract pe perioada determinata de 21 de luni. la sfarsitul lui aprilie imi expira contractul si nu cred ca o sa ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)