avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nota de lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nota de lichidare

Buna seara. Va rog sa mi spuneti dupa ce perioada de timp trebuie sa semnez nota de lichidare de la data la care am depus si mi s-a acceptat o cerere de incetare a activitatii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:38, 5 Octombrie 2012
Nota de lichidare nu este un documnet reglementat de un act nornativ .... prin urmare, important este sa primiti urmatoarele documente : decizia de incetare a raportului de munca, adeverinta de vechime si adeverinta pentru somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia AndreiD90 AndreiD90 Buna seara! Ce acte trebuiesc semnate dupa ce mi-am dat demisia (fortat fiind de angajator si amenintat cu acte de violenta)? In cazul in care trebuie ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca gogufm gogufm Lucrez la o firma care a dat faliment si sunt in preaviz pana pe 11.11.2013. Trebuie sa mai fac vre-o lichidare cu aceea firma pentru a imi baga actele la ... (vezi toată discuția)
Documente relatii munca lucyll lucyll Buna seara, La suspendarea de drept a CIM perioada determinata, ce documente trebuie sa-ti furnizeze angajatorul ? CIM se inchide in 30.09.2011 si a fost pe ... (vezi toată discuția)