avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflict de munca

Lucrez la o firma care a dat faliment si sunt in preaviz pana pe 11.11.2013. Trebuie sa mai fac vre-o lichidare cu aceea firma pentru a imi baga actele la somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:31, 7 Noiembrie 2013
La incetarea raportului de munca trebuie sa primiti:
- decizia de incetare a c.i.m.
- adeverinta de vechime
- adeverinta de somaj.

Nota de lichidare nu este un document obligatoriu, reglementat in legislatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele care se elibereaza obligatoriu de catre angajator la incetarea cim emilia_2010 emilia_2010 Buna ziua, Doresc sa stiu ce acte are obligatia angajatorul sa elibereze angajatului la incetarea CIM sau la solicitarea acestuia. Este obligatoriu sa se ... (vezi toată discuția)
Modele de acte necesare la incheierea cim tasha_lex tasha_lex buna ziua, In data de 31 mai am stabilit cu angajatorul sa incetez munca. am inteles de la unele persoane ca trebuie sa mi elibereze [b]nota de lichidare, ... (vezi toată discuția)
Acte la incheierea contractului de munca ancarapan ancarapan In cazul incheierii contractului de munca prin demisie cu preaviz ce acte imi sunt eliberate de angajator? Conform reglementarilor valabile in 2016,ce trebuie ... (vezi toată discuția)