avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... actele care se elibereaza obligatoriu de catre ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

actele care se elibereaza obligatoriu de catre angajator la incetarea CIM

Buna ziua,
Doresc sa stiu ce acte are obligatia angajatorul sa elibereze angajatului la incetarea CIM sau la solicitarea acestuia.
Este obligatoriu sa se inmaneze angajatului nota de lichidare ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:04, 17 Februarie 2013
La incetarea raportului de munca se va elibera angajatului urmatoarele documente :
- decizia de incetare a c.i.m.
- adeverinta de vechime
- adeverinta de somaj.

Nota de lichidare nu este un document obligatoriu, prevazut in legislatie. Daca angajatorul obisnuia sa intocmeasca note de lichidare fostilor salariati si daca aveti neaparat nevoie de asa ceva o puteti solicita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modele de acte necesare la incheierea cim tasha_lex tasha_lex buna ziua, In data de 31 mai am stabilit cu angajatorul sa incetez munca. am inteles de la unele persoane ca trebuie sa mi elibereze [b]nota de lichidare, ... (vezi toată discuția)
Procedura incetare contract individual de munca vennonah vennonah Mi-am dat demisia de la fostul loc de munca, demisia cu preaviz a fost luata la cunostinta, a fost inregistrata, semnata de directorul general. Am mers in ... (vezi toată discuția)
Nota de lichidare segaldia segaldia Buna ziua, mi-am depus demisia la zi in 15.02.2011 si pana acum angajatorul nu m-a contactat pentru formalitatile de lichidare. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie ... (vezi toată discuția)