avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... conventie de partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

conventie de partaj

Buna
Va rog sa ma ajutati cu un sfat
M-am casatorit in anul 2000.
In acest an,am impreuna cu sotul sa partajam bunurile comune,si am apelat la un birou notarial
Am semnat cnventia de partaj si m-am trezit ca am fost inselata,in sensul ca sotul a ramas cu cele 2 apartamente (cumparate in comun),obligandu-se sa-mi achite o sulta de 2000 euro.
Cum as putea ataca aceasta conventie?Va multumesc
Cum pot ataca
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 22:27, 4 Octombrie 2012
Pai dvs nu ati citit conventia de partaj inainte de a o semna?
Buna intrebare.Din pacate nu am citit-o,mai ales ca la acel moment nu exista nici o suspiciune din partea mea.Mai mult decat atat,ne-am inteles in fata notarului ca partajarea se va face in mod egal
Ce scrie in conventia de partaj mai exact ne puteti da cate ceva din ea /?
Obligatia partilor unu act este de a citi acel act....nu semnati fara a citi......conventia este legea partilor.....daca ati convenit sa impartiti bunurile in mod egal, adica unul un imobil si celalalt alt imobil...asa trebuia sa scrie....nu cred ca notarul a favorizat pe sot.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj in timpul casatoriei! am achizitionat un apartament, recasatorita fiind, din banii ... Adriana Janette Adriana Janette Am achizitionat un apartament, recasatorita fiind, din banii din partajul cu fostul sot. Apartamentul a costat 35.000 euro, facand dovada cu actul de partaj ... (vezi toată discuția)
Separatia de bunuri in timpul casatoriei - mostenitori Crina.Crina Crina.Crina Bună ziua. Am citit mai multe răspunsuri legate de acest subiect, dar tot nu m-am lămurit deplin. Eu și soțul deținem acum la comun un apartament. El are ... (vezi toată discuția)
Partaj TeodoraVv TeodoraVv Buna ziua! Anul trecut am încheiat partaj amiabil cu plata unei sulte constituită din mai multe elemente pe care notarul nu a dorit sa le scrie detaliat. ... (vezi toată discuția)