avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CONSEMNARE SUMA DE BANI POPRITA
Discuție deschisă în Executare silită

CONSEMNARE SUMA DE BANI POPRITA

Am si eu o problema pentru care va cer ajutor.
Am primit de la un executor judecatoresc o executare silita prin infiintarea unei popriri de 1/3 din salariul unui angajat. Consemnarea sumei poprita cu-i o adresez, ave-ti si un model ? Executorul mi-a indicat contul in care sa virez banii.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:24, 8 Octombrie 2012
pur si simplu virati suma in contul indicat, precizind dosarul de executare ptr care faceti viramentul. nimic mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu flawrin28 flawrin28 Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)
Cum pot face ca pensia de întreținere să fie virată în contul meu, nu în cel al executorului? sombreros sombreros Buna ziua. Este normal ca executorul, contractat de mine, sa primeasca pensia mea alimentara in contul lui bancar? Suma, reprezentand pensia alimentara, a fost ... (vezi toată discuția)
Poprire cont alicess alicess Buna ziua, Am o poprire pe contul bancar si o descoperire de card la aceeasi banca. De 3 luni, banca imi opreste 1/3 din salariu insa nu a virat nicio suma ... (vezi toată discuția)